Telefonszámunk

+36 70 772 2786

info@zsurkanugyved.hu

Ingatlanközvetítés

02.

Ingatlanközvetítés

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy naponta keresik telefonon komolytalan vevők, akik csak rabolják az Ön idejét és energiáját

Felelősségteljes munkája mellett ez bosszantó tud lenni és egy újabb stressz faktort generál. Engedje meg, hogy segítsünk, és mi átvállaljuk Ön helyett teljes mértékben az ingatlan értékesítéssel járó többlet terhet. Irodánk nem dolgozik kizárólagos értékesítéssel, így Önnek nem kell csak felénk elköteleződnie. Ügyvédi iroda révén profi jogi háttérrel rendelkezünk, így ha ingatlana adásvételi szerződéskötésre kerül, forduljon hozzánk bizalommal. Ha minket választ a legjobb kezekre bízza ingatlanának értékesítését.

Válasszon minket, válassza a megbízhatóságot, a szakértelmet és a kényelmet.

Videó lejátszása

Az ingatlanértékesítés folyamata

1. Telefonos egyeztetés

Keressen meg minket elérhetőségeink valamelyikén és kérje segítségünket. Amennyiben szeretné, kérjen visszahívást és kollegáink az Ön által megjelölt időpontban keresni fogják. A rövid telefonos egyeztetés keretében átbeszéljük Önnel az eladni kívánt ingatlana paramétereit, majd lefixáljuk a személyes találkozó időpontját.

1. Telefonos egyeztetés

2. Személyes találkozó

Rugalmasak vagyunk, így Önnek nem kell személyesen befáradnia irodánkba, mi megyünk Önhöz abban az időpontban, amikor Önnek megfelelő. Ezzel energiát, és ami a legfontosabb, időt tud megspórolni. A találkozó keretében átbeszéljük részletesen az Ön igényeit. Felmérjük az ingatlana állapotát, javaslatot teszünk az ingatlan piaci értékére vonatkozóan, amely folyamat teljes mértékben illetékmentes, ajánlatunk részét képezi. Amennyiben szimpatikusnak találta irodánkat megkezdhetjük az együttműködést.

 
2. Személyes találkozó

3. Adategyeztetés és szerződéskötés

Irodánk bekéri Öntől a megbízási szerződéshez szükséges dokumentumokat, személyi okmányokat. Hogy megbizonyosodjunk az ingatlan tulajdoni viszonyának rendezettsége felöl, lekérjük a Földhivataltól az Ön ingatlanának tulajdoni lap másolatát. (Ennek földhivatali kiállítási költsége, az egyszeri 4 500 Ft, melyet NEM Önnek kell megfizetnie.) Miután irodánk mindent rendben talált, megkötjük a megbízási szerződést.

3. Adategyeztetés és szerződéskötés

4. Hirdetés

A megbízási szerződésben meghatározott időre, irodánk több fizetős portálon, illetve a saját honlapunkon is, meghirdeti az ingatlant, amely Önnek teljes mértékben költségmentes. Az értékesítés során megszűrjük Önnek a komolytalan vevők hívásait, így nem az Ön drága idejét rabolják. Komoly érdeklődő esetén, Önnel előzetesen egyeztetett időpontban, ingatlan bejárást végzünk a vevőjelölttel.

4. Hirdetés

5. Eladás

Amennyiben adásvételre kerül a sor, Önnek egyszeri, az ingatlan eladási értékének fix 2,5%-os jutalékát kell megfizetnie irodánk részére. 

Irodánk nem dolgozik kizárólagos értékesítéssel, így Önnek nem kell csak felénk elköteleződnie. 

5. Eladás

egyéb részletek :

Az ügyvédi minkadíj tartalmazza
AZ ÜGYVÉDI MUNKADÍJ NEM TARTALMAZZA

Az egyszeri tulajdoni lap kiállítási díját
Az ingatlan értékének előzetes felmérését
Az Ön ingatlanának hirdetését több fizetős ingatlanportálon (beleértve az iroda saját honlapját is)
Az ingatlan személyes bemutatását potenciális vevőjelölt(ek)nek
A vételi ajánlat felvételét és az ártárgyalás lebonyolítását a felek között