Telefonszámunk

+36 70 772 2786

info@zsurkanugyved.hu

Dr. Zsurkán Béla

ügyvéd & irodavezető

Dr. Zsurkán Béla ügyvéd vagyok, a Zsurkán Ügyvédi és Ingatlaniroda irodavezetője, a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja. Felkészültségem és profizmusom bizonyítéka 30 éves szakmai tapasztalatom és az a tény, hogy 5 évig büntető ügyszakos bíró is voltam.

  • 1987 nyarán fejeztem be az egyetemi tanulmányaimat az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam-, és Jogtudományi Karán, nappali tagozaton.
  • A jelölti éveim alatt a néhai Dr. Barabás Géza ügyvéd úr volt a szakmai vezetőm, (a budapesti 13. számú Ügyvédi Munkaközösség vezetőjeként), Ő indított el az ügyvédi pályán.
  • A szakvizsga megszerzését követően, a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjaként, 1990. július 1. napján kezdtem meg az ügyvédi hivatás gyakorlását. Először a 46. számú Ügyvédi Munkaközösség, majd annak jogutódja: A Zsurkán & Társai Ügyvédi Iroda vezetőjeként. 
  • Új szakmai kihívásra vágyva, 2003. június 1. napjától, büntető ügyszakos bírónak neveztek ki a Budaörsi Városi Bíróságon.
  • A rövidebb kitérő után, 2009. március 1. napjától folytattam újra az ügyvédi hivatásom gyakorlását.

Irodánk teljes körű jogi képviseletet lát el büntető, polgári, gazdasági perekben, közlekedési bűncselekményekben.
Kártérítési ügyekben sértetti jogi képviselőként is eljárunk (amennyiben az ügyfél közlekedési balesetben sérült, szenvedett el egészségromlást, vagy maradandó fogyatékossá vált). Irodánk foglalkozik továbbá ingatlanközvetítéssel és ingatlan adásvételi szerződéskötéssel, illetve feltörekvő jogi szakterületekkel is mint például a drónjog.   Jogi konzultáció keretében egyszeri tanácsadásra is van lehetőség.