Eladó családi ház Budapest XVIII. kerületben, Kispest és Pestszentlőrinc határán, Liptáktelepen

Irányár: 109 M Ft

Eladó Budapest XVIII. kerületében, Kispest és Pestszentlőrinc határán, Liptáktelepen egy gyönyörű, 434 m2-es telken álló családi ház

Az ingatlan nappali + 3 szobával rendelkezik, összesen 130 m2-en. A földszint 80 m2, a tetőtér pedig 50 m2 (nettó 35 m2) alapterületű, részben alápincézett. A konyha amerikai stílusú, de szeparálható.

A földszinten egy előtér, nappali, konyha, kamra, WC, fürdőszoba és egy szoba található. A tetőtérben két tágas szoba áll rendelkezésre. Az épület tégla falazatú, betonfödémes, a villany teljesen áthúzva. A fűtés és a melegvíz Junkers turbó gázcirkóval megoldott. A telken 3 részes, külön bejáratú tároló melléképület is helyet kapott.

A családi ház környezete nyugodt, csendes, kertvárosi jellegű. A belváros könnyen megközelíthető, kötöttpályás közlekedéssel mindössze 20 perc alatt elérhető. A Nyugati pályaudvar szintén 20 perc alatt megközelíthető villamossal (50-es vonal) és metróval, vagy vonattal.

Az ingatlan jó állapotú, világos, napfényes. A kert parkosított és mindkét oldalon (utcára és udvarra) nyíló ablakokkal rendelkezik. A nyílászárók egy része műanyagra lett cserélve, a homlokzat és az épület rendezett, jó állapotú.

Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal.